27.03.2020

Київська прокуратура повідомила про підозру державному виконавцю за безпідставне стягнення 45 млн. гривень з рахунків медичного підприємства

           

Київською місцевою прокуратурою № 5 повідомлено про підозру 32-річному державному виконавцю державного відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, який допустив безпідставне стягнення з підприємства 45 млн. гривень.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний державний виконавець через неналежне виконанням своїх службових обовязків та несумлінне ставлення до них, за наявності стягнутого боргу з одного медичних підприємств у сумі 45 млн грн здійснив повторне стягнення цих коштів з рахунків вказаного підприємства.
 
За результатами розслідування держвиконавцю повідомлено про підозру за  ч. 2 ст. 367 КК України та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.
 
Окрім того, місцевою прокуратурою забезпечено відшкодування збитків потерпілій стороні шляхом накладення арешту на незаконно стягнуті кошти.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2694