10.04.2020

У Києві викрили чотири підпільних гральних заклади

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 4 слідчими СВ Дніпровського УП ГУНП у м. Києві при оперативному супроводженні управління протидії ДСР ГУНП у м. Києві припинено злочинну діяльність групи осіб, які організували незаконну діяльність гральних закладів на території Дніпровського району міста Києва.

Так, в межах розслідування кримінального провадження протягом декількох днів було задокументовано та припинено діяльність чотирьох гральних закладів, які функціонували без будь-яких зовнішніх розпізнавальних ознак, а відвідувачів приймали за попереднім дзвінком.

За результатами обшуку в приміщеннях, де відбувалася незаконна діяльність, виявлено 53 одиниці комп’ютерної техніки. Предмети, які використовувались у злочинній діяльності, вилучені.

Крім того, встановлено, що гральний заклад на вулиці Попудренка пропрацював декілька днів і на момент проведення обшуку там знаходилось 12 відвідувачів, що, крім іншого, також є грубим порушенням режиму карантину.

Інший гральний заклад на тій же вулиці лише готувався прийняти «гравців». А гральний зал на вулиці Мира був замаскований такий чином, що потрапити до нього можна було лише через жилу квартиру.

На даний час по всіх вказаних адресах проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів. Також вживаються заходи для накладення арешту на вилучене майно та встановлення всіх осіб, причетних до вчинення вказаного злочину, для притягнення їх до відповідальності.

Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2647