15.04.2020

У Києві викрили ще два підпільних гральних заклади

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 3 слідчими СВ Деснянського УП ГУНП у м. Києві виявлено та припинено незаконну діяльність гральних закладів на території Деснянського району міста Києва.

Так, в межах розслідування кримінальних проваджень упродовж декількох днів було задокументовано та припинено діяльність двох гральних закладів, які функціонували в порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» та розпорядження Кабінету міністрів України від 20.12.2019 «Про протидію гральному бізнесу».

Зокрема, встановлено, що гральний заклад, розташований на проспекті Володимира Маяковського, був замаскований таким чином, що потрапити до нього можна було лише через приміщення прилеглої сауни. Працівники поліції 11.04.2020 припинили його злочинну діяльність та вилучили 19 одиниць комп’ютерної техніки, однак 12.04.2020 заклад знову відновив роботу. Цього ж дня працівниками поліції виявлено та припинено його незаконну діяльність та вилучено ще 15 одиниць комп’ютерної техніки.

Загалом за результатами обшуків в приміщеннях підпільних «казино» вилучено 49 одиниць комп’ютерної техніки, за допомогою якої здійснювалася незаконна діяльність.

Слідчі дії тривають. Встановлюється коло осіб, причетних до вчинення вказаних злочинів.

Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2851