27.04.2020

У Києві затримали «закладчика» з 8 кг товару

                

Київською місцевою прокуратурою № 7 спільно зі слідчими та ОПС ВКП Подільського УП ГУНП у м. Києві в порядку ст. 208 КПК України затримано мешканця столиці, викритого на зберіганні та збуті психотропних речовин у особливо великих розмірах.
 
За даними слідства, зловмисник за грошові кошти збував заборонені в обігу речовини шляхом так званих «закладок» на території Подільського району столиці.
 
У ході проведених обшуків за місцем проживання затриманого та в його машині правоохоронці вилучили майже 8 кг психотропних та наркотичних речовин, які останній зберігав з метою подальшого збуту. Зокрема, близько 3 кг психотропної речовини «амфетамі», 2 кг канабісу, 1 кг гашишу, 50 марок ЛСД, 100 таблеток «Екстазі», 1,5 кг психотропних речовин «PVP», «Метамфетамін» та «Мефедрон», а також понад 0,5 кг псилоцибінових грибів.
 
За результатами досудового розслідування особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.
 
Наразі встановлюється коло осіб, причетних до вчинення даного кримінального правопорушення, та вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 3437