04.05.2020

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно «закладчика», затриманого із 60 пакетами психотропної речовини PVP

    

Київською місцевою прокуратурою № 2 скеровано до суду обвинувальний акт відносно мешканця Запорізької області, який шляхом «закладок» збував на території Дарницького району міста Києва психотропні речовини.
 
Під час досудового розслідування встановлено, що мешканець Запорізької області за допомогою мережі інтернет знайшов оголошення з приводу розповсюдження наркотичних речовин на території міста Києва за грошову винагороду шляхом розкладання схованок у землі, так званих «закладок».
 
До обов’язків обвинуваченого входило отримання оптових партій з психотропними речовинами, роздрібне фасування, ховання у землю, фотографування з детальним описом місцезнаходження для потенційних покупців.
 
Під час досудового розслідування задокументовано факт збуту обвинуваченим 20 «закладок» із особливо небезпечною психотропною речовиною PVP на території Дарницького району міста Києва.
 
Крім того, під час затримання обвинувачений зберігав при собі ще 40 розфасованих пакунків з психотропною речовиною, яку мав намір збути.
 
Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 КК України. За вчинене зловмиснику загрожує покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2854