12.05.2020

Розбійників, які вчинили напад на столичний медичний центр, взято під варту

   

За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 8 судом взято під варту 3 чоловіків, які здійснили напад на офіс столичного медичного центру та пограбували його співробітників.
 
Так, 09 травня 2020 року вказані особи проникли до приміщення медичного центру, розташованого по просп. Перемоги, у Святошинському районні Києва та, погрожуючи персоналу застосуванням насильства, забрали особисті кошти та мобільні телефони двох співробітниць. Крім цього, зловмисники викрали офіційні штампи та печатки медцентру.
 
Завдяки злагодженій роботі правоохоронців нападників вдалося затримати того ж дня. При особистому обшуку у чоловіків виявили мобільні телефони, печатки та гроші.
 
Наразі 3 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний із проникненням у приміщення) та ч. 1 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання офіційних документів, штампів чи печаток) Кримінального кодексу України.
 
За клопотанням місцевої прокуратури Святошинським районним судом міста Києва підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.
 
Слідство у кримінальному провадженні триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3424