12.05.2020

Зловмисникам, які напали на водія «швидкої допомоги», повідомлено про підозру

    

За погодження Київської місцевої прокуратура № 4 слідчими Дніпровського районного управління поліції повідомлено про підозру двом особам, які зухвало та цинічно напали на водія «швидкої допомоги».
 
Інцидент стався в ніч на 11 травня 2020 року біля житлового будинку на проспекті Романа Шухевича у Дніпровському районі столиці. Бригада лікарів прибула на виклик за цією адресою та піднялась до хворого. Водій залишився чекати в автомобілі. У цей час двоє молодиків, побачивши припаркований біля під’їзду службовий автомобіль швидкої медичної допомоги, почали безпричинно провокувати конфлікт з водієм, після чого нанесли останньому декілька ударів в область голови та пошкодили службовий автомобіль.
 
На місце події одразу були викликані поліцейські, які й затримали хуліганів. Ними виявилися двоє місцевих мешканців, 1994 та 2000 р.н.
 
Наразі зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому групою осіб) та до суду скеровано клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Слідчі дії тривають.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3013