27.05.2020

За клопотанням прокурора взято під варту чоловіка, який знущався над своїми батьками

Київською місцевою прокуратурою № 5 повідомлено про підозру 31-річному киянину, який систематично скоював психологічне та фізичне насильство відносно своїх батьків та спричиняв їм тілесні ушкодження.

У ході слідства установлено, що зловмисник протягом тривалого часу систематично здійснював домашнє насилля відносно батьків – пенсіонерів, які проживають спільно з ним в однокімнатній квартирі. За цими фактами було розпочато кримінальне провадження та в січні 2020 року обвинувальний акт скеровано до суду. Попри це, зловмисник продовжив вчиняти протиправні дії відносно своїх батьків.

Так, 25 лютого 2020 року чоловік на ґрунті конфлікту з 64-річним батьком наніс останньому численні удари в область грудної клітки, живота та ніг. Внаслідок протиправних дій пенсіонер отримав тілесні ушкодження у вигляді двокісточкового перелому кісток лівої гомілки (зі зміщенням), що відноситься до тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Після цього, 28 лютого 2020 року, скориставшись тим, що батько перебуває у лікарні внаслідок його протиправних дій, намагався завдати фізичного насильства своїй 61-річній матері, однак потерпілій вдалось вибігти з квартири та покликати на допомогу.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру за ст. 126-1 КК України, ст.122 КК України. За клопотанням прокурора підозрюваному обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове слідство триває.

Прес-служба прокуратури міста Києва


кількість переглядів: 3273