26.06.2020

Зловмиснику, який жорстоко побив 6–річного хлопчика, повідомлено про підозру у замаху на вбивство малолітньої дитини (ФОТО)

             

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 3 повідомлено про підозру 37річному чоловіку за фактом замаху на вбивство малолітньої дитини.
 
Жахливий злочин трапився 25 червня 2020 року у квартирі по вул. Шолом-Алейхема у Деснянському районі столиці.
 
Підозрюваний перебував у квартирі в компанії кількох чоловіків та матері потерпілого хлопчика та вживав алкоголь. Згодом чоловік пішов до сусідньої кімнати, де знаходилися діти господарки - хлопчики 6-ти та 9-ти років. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний схопив молодшого хлопчика та почав завдавати йому численних ударів по різним частинам тіла, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, множинних переломів, забоїв внутрішніх органів тощо.
 
Підозрюваного затримали на місці події у порядку ст. 208 КПК України.
 
Дії 37–річного уродженця Волинської області кваліфіковано за ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на вбивство малолітньої дитини). Вирішується питання про обрання йому безальтернативного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Постраждалий хлопчик перебуває в лікарні у важкому стані. Його 9-річного брата вилучили з сім’ї працівники Служби у справах дітей та сім'ї Деснянської РДА.
 
Досудове розслідування здійснюється Деснянським управлінням поліції ГУ НП в м. Києві під процесуальним керівництвом ювенальних прокурорів місцевої прокуратури.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3241