15.07.2020

Вбивство на шкільному стадіоні: обвинуваченого засуджено до 13 років позбавлення волі

    

За принципової позиції Київської місцевої прокуратури № 10 вироком Шевченківського районного суду міста Києва громадянина іноземної держави засуджено за вчинення умисного вбивства на столичній Татарці.
 
Так, 28 серпня 2017 року місцеві мешканці під час ранкової пробіжки виявили на території шкільного стадіону тіло чоловіка з численними ножовими пораненнями голови та тулуба.
 
Загиблим виявився чоловік без постійного місця проживання. Судово-медичний експерт виявив на його тілі понад 20 ножових поранень. З місця події правоохоронці вилучили знаряддя вбивства – кухонний ніж.
 
Опитані правоохоронцями свідки повідомили прикмети можливого вбивці. Чоловіка встановили та затримали того ж дня. За результатами проведених слідчих дій та експертиз підтвердилася причетність 41-річного громадянина іноземної держави до вчинення цього вбивства. Як виявилося, злочин стався на ґрунті раптового виниклого конфлікту з потерпілим.
 
За результатами судового розгляду суд підтримав позицію державного обвинувача, визнав обвинуваченого винним за ч. 1 ст. 115 КК України та призначив йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.
 
До вступу вироку в законну силу обвинувачений перебуватиме під вартою.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3156