23.07.2020

Столичні правоохоронці виявили теплицю з плантацією коноплі: власнику повідомлено про підозру (ФОТО)

    

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 3 повідомлено про підозру  чоловіку, за місцем мешкання якого виявили плантацію нарковмісних рослин.
 
За даними слідства, зловмисник організував та налагодив  за місцем свого проживання незаконний посів та вирощування конопель. Теплиці були оснащені системою поливу, вентиляцією та освітленням.
 
За результатами проведених обшуків за місцем проживання зловмисника та облаштованої теплиці правоохоронці виявили 440 кущів коноплі, а також висушені суцвіття.
 
Наразі власнику плантації повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 310 КК України (незаконний посів та вирощування конопель). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
 
Відпрацьовується коло осіб, які можуть бути причетними до вирощування та збуту нарковмісних рослин для притягнення до кримінальної відповідальності.
 
Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими Деснянського УП ГУНП у місті Києві за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 3 та оперативного супроводу Служби безпеки України.
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3212