01.08.2020

Чоловіка, який у вагоні потягу напав на пасажирку, заарештовано на 2 місяці

                

За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 9 чоловіка, який у вагоні потягу намагався зґвалтувати жінку, взято під варту без застосування застави.
 
Так, зранку 31 липня до Поліція Києва надійшло повідомлення про те, що в одному з вагонів пасажирського потягу сполученням «Маріуполь-Київ» пасажир побив і намагався зґвалтувати жінку.
 
За словами потерпілої, чоловік вночі проник у купе, та в присутності її малолітньої дитини почав наносити численні удари кулаками по обличчю, та намагався вчинити дії сексуального характеру.
 
Потерпілій разом із дитиною вдалося втекти від зловмисника та повідомити про подію провідницю та пасажирів потягу.
 
Одразу по прибуттю потягу на станцію залізничного вокзалу «Київ - Пасажирський» чоловіка затримали.
 
Зловмисником виявився раніше судимий за вчинення крадіжки уродженець Запоріжжя, 1975 року народження.
 
За погодження місцевої прокуратури слідчим відділом відділу поліції на станціях залізничного транспорту ГУ Нацполіції у м. Києві чоловіку повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 153 (Сексуальне насильство), ч. 2 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
 
У суботу, 1 серпня 2020 року, Солом'янським районним судом столиці підозрюваному обрано безальтернативний̆ запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строком до 28.09.2020 року включно.
 
За вчинене йому загрожує до 7 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2950