06.08.2020

У Києві затримали чоловіка, який збував наркотики через «Telegram» (ФОТО)

                 

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 9 працівниками ВКП Солом’янського УП ГУ НП у м. Києві затримано 29-річного киянина, який займається збутом наркотичних речовин через месенджер «Telegram», шляхом здійснення «закладок» на території міста Києва.
 
Так, під час відпрацювання території Солом’янського району міста Києва по попередженню та розкриттю злочинів виявлено громадянина, у рюкзаку якого знаходилось п’ять поліетиленових пакетів з розфасованою речовиною рослинного походження, зовні схожою на «канабіс».
 
У подальшому, у ході проведення невідкладного обшуку за місцем проживання останнього виявлено та вилучено 315 поліетиленових пакетів, ємкість з кристалоподібною речовиною білого кольору та паперові згортки з речовиною рослинного походження у висушеному стані. Також вилучено пристрій для вакуумування та упакування поліетиленових пакетів і ваги.
 
Вилучені речовини направлено на експертизу.
 
Після надходження висновку експерта буде вирішено питання щодо повідомлення громадянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 307 КК України.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2827