14.09.2020

Правоохоронці викрили підпільні гральні заклади у Деснянському та Подільському районах столиці (ФОТО)

              

За процесуального керівництва прокурорів Київських місцевих прокуратур № 3 та № 7 виявлено та припинено незаконне функціонування гральних закладів на території Деснянського та Подільського районів столиці.
 
Так, один з нелегальних гральних залів функціонував під виглядом обміну валют у напівпідвальному приміщенні по вул. Кирилівській, а інший - в окремому приміщенні біля одного найбільших ринків Троєщини.
 
За результатами обшуків у приміщеннях гральних закладів виявлено та вилучено чорнову документацію, грошові кошти та понад 56 одиниць комп’ютерної техніки, за допомогою якої, в порушення вимог Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», надавались незаконні послуги.
 
Наразі проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також встановлення всіх осіб, причетних до вчинення вказаних злочинів для притягнення їх до відповідальності.
 
Викриття незаконної діяльності проводилося спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в м. Києві ДСР НП України та Деснянського управління поліції ГУ НП в м. Києві.
 
Кримінальні провадження розслідуються за ч. 1 ст. 203-2 КК України.
 
Прес-служба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2831