01.10.2020

Групу кишенькових злодіїв затримали при спробі підкупити начальника відділу поліції на Центральному залізничному вокзалі

     

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури слідчими СУ ГУ НП у м. Києві викрито та затримано кишенькових злодіїв при спробі надати неправомірну вигоду у сумі 1, 2 тис. доларів США начальнику одного з відділів поліції Головного управління Нацполіції у місті Києві (ч. 3 ст. 369, ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 185 КК України).
 
За вказану неправомірну вигоду правоохоронець повинен був забезпечити вказаним особам не притягнення їх до передбаченої законом відповідальності за систематичне вчинення кишенькових крадіжок на території залізничного вокзалу «Київ-Пасажирський».
 
Поліцейський повідомив про незаконну пропозицію своє керівництво, після чого спільно з прокуратурою були проведені заходи з документування злочину.
 
Зловмисників затримали безпосередньо під час надання неправомірної вигоди працівнику поліції.
 
Наразі вказаним особам повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у сумі від 160 тис. гривень до 315 тис. гривень.
 
 
Прес-служба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2689