05.10.2020

Вбивство жінки у Солом’янському районі Києва - затриманому повідомлено про підозру

               

Київською місцевою прокуратурою № 9 повідомлено про підозру 26-річному чоловіку, затриманому за фактом розбійного нападу та вбивства жінки-адміністратора у Солом'янському районі столиці (ч. 3 ст. 187, ч. 2 п. 9 ст. 115 КК України).
 
2 жовтня 2020 року у підвалі одного з магазинів по проспекту Відрадному працівники магазину виявили тіло 35-річної адміністраторки закладу з численними ножовими пораненнями.
 
За результатами проведеного розслідування, слідчими та оперативними співробітниками кримінального розшуку столичної поліції встановлено та затримано особу, причетну до вбивства жінки. Ним виявився 26-річний чоловік, який є працівником мережі цього ж магазину.
 
Встановлено, що заздалегідь придбавши ніж, чоловік прийшов до підвального приміщення магазину у кабінет адміністратора, де зберігались грошові кошти. Коли зрозумів, що жінка його впізнала, почав наносити їй ножові поранення (всього близько 15 ударів) та з місця події втік. Речові докази, у тому числі ніж, зловмисник заховав поблизу місця вчинення злочину.
 
Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування у кримінальному проваджені триває.
 
Прес-служба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 3120