16.10.2020

Правоохоронці викрили підпільні гральні заклади у Дніпровському та Солом’янському районах столиці (ФОТО)

                  

За процесуального керівництва прокурорів Київських місцевих прокуратур № 4 та № 9 виявлено та припинено незаконне функціонування гральних закладів на території Дніпровського та Солом’янського районів столиці.
 
У межах розслідування кримінальних проваджень упродовж декількох днів було задокументовано та припинено діяльність чотирьох гральних закладів.
 
Так, один з нелегальних гральних залів на вул. Празькій у Дніпровському районі вже вкотре здійснив спробу відновити свою діяльність, однак в день відкриття був викритий правоохоронцями. Інший гральний заклад на вул. Вацлава Гавела у Солом’янському районі викрито завдяки повідомленню від громадянина на лінію «102».
 
За результатами обшуків у приміщеннях гральних закладів виявлено та вилучено чорнову документацію та майже 100 одиниць комп’ютерної техніки, за допомогою якої, в порушення вимог Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», надавались незаконні послуги.
 
Наразі проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також встановлення всіх осіб, причетних до вказаних злочинів для притягнення їх до відповідальності.
 
Викриття незаконної діяльності проводилося спільно з працівниками столичної поліції.
 
Кримінальні провадження розслідуються за ч. 1 ст. 203-2 КК України.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2721