01.12.2020

Ірина Венедіктова привітала колектив Київської міської прокуратури з професійним святом (ФОТО)

                      

У вівторок, 1 грудня 2020 року, Генеральний прокурор  Ірина Венедіктова привітала колектив Київської міської прокуратури з нагоди професійного свята – Дня працівників прокуратури.
 
Захід пройшов за участі Київського міського голови Віталія Кличка, начальника Головного управління СБУ в Києві та Київській області Олега Головаша, заступника начальника столичного главку поліції Олександра Пивовара.
 
Відкриваючи  урочистий захід, керівник Київської міської прокуратури Олег Кіпер подякував колективу за відданість роботі та сумлінне виконання службових обов’язків.
 
Генеральний прокурор Ірина Венедіктова, вітаючи колектив київської прокуратури з професійним святом, побажала прокурорам успіхів у роботі та висловила упевненість, що прокурорській спільності вдасться відповідати запитам суспільства до прокуратури.
 
«Бажаю, щоб ви своїми діями підвищували довіру і здобували вдячність людей та могли із ще більшою гордістю говорити про свою професію. Нерушимого вам тилу, здоров’я і добробуту», - сказала Ірина Венедіктова.
 
Також з нагоди свята Генеральний прокурор вручила найкращим працівникам київської прокуратури відомчі відзнаки – нагрудні знаки, грамоти та подяки.
 
З привітаннями та найкращими побажаннями у рамках урочистого заходу виступили також Київській міський голова Віталій Кличко, керівник Головного управління СБУ в Києві та Київській області Олег Головаш та заступник начальника столичної поліції Олександр Пивовар.
 
З нагоди свята запрошені гості вручили працівникам прокуратури нагороди та почесні грамоти.
 
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2897