27.01.2021

Смертельний напад на Андріївському узвозі – зловмиснику повідомлено про підозру

                                                                               

Київською місцевою прокуратурою № 7 спільно зі слідчими Подільського УП ГУНП в м. Києві повідомлено про підозру чоловіку у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у новорічну ніч на Андріївському узвозі між двома раніше незнайомими чоловіками виник конфлікт. Під час конфлікту підозрюваний наніс потерпілому декілька ударів ножем в різні частини тіла, а також удари руками та ногами по голові.
 
Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер у лікарні.
 
За результатами розслідування правоохоронці встановили особу нападника. Під час обшуку за місцем його проживання вилучено знаряддя вчинення злочину.
 
Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 121 КК України, та судом обрано запобіжній захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури 

кількість переглядів: 2332