01.03.2021

За реагування столичної прокуратури 11-х працівників Державної міграційної служби притягнуто до дисциплінарної відповідальності

                                                             

Київська міська прокуратура провела перевірку та виявила низку порушень в Центральному міжрегіональному управлінні Державної міграційної служби у місті Києві та Київській області.
 
Перевірка стосувалася питань дотримання конституційних прав громадян при застосуванні до них заходів впливу за адміністративні правопорушення.
 
Під час перевірки в діяльності міграційної служби були виявлені порушення при здійсненні заходів обмеження особистої свободи, прийнятті рішень про примусове повернення та видворення іноземців та осіб без громадянства.
 
За результатами перевірки Київською міською прокуратурою в порядку                      ст. 26 Закону України «Про прокуратуру» до ЦМУ ДМС у місті Києві та Київській області внесено документ прокурорського реагування, за наслідками розгляду якого управлінням усунено виявлені порушення та притягнуто до дисциплінарної відповідальності 11 працівників міграційної служби. 
 
Робота на даному напрямі продовжується та перебуває під особистим контролем керівництва міської прокуратури.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2346