30.03.2021

У Києві затримали чоловіка, який збував наркотики з автомобіля

                                                                    

За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури м. Києва повідомлено про підозру 54-річного киянина за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин у особливо великих розмірах з метою їх подальшого збуту (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник організував збут наркотичних засобів за допомогою месенджера «Telegram», а також особисто збував наркотичні засоби «з рук в руки», пересуваючись на орендованому автомобілі.
 
У ході проведення невідкладного обшуку за місцем мешкання підозрюваного в Оболонському районі столиці та в автомобілі правоохоронці виявили розфасовані наркотичні засоби та психотропні речовини – канабіс, МДМА та амфетамін у особливо великих розмірах.
 
Також встановлено причетність підозрюваного до виготовлення психотропних речовин у заздалегідь облаштованій лабораторії на території приватного будинку у Білоцерківському районі Київської області, за результатами обшуку якого виявлено та вилучено прекурсори та спеціальне обладнання.
 
Ухвалою слідчого судді Деснянського районного суду м. Києві підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави.
 
Викриття злочинної діяльності проводилося слідчими Деснянського УП ГУНП у м. Києві за оперативного супроводження працівників УБН ДБН ГУНП в Київській області.
 
Досудове розслідування триває.
 
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2380