31.03.2021

Підозрюваний у заподіянні травм Володимиру Балуху постане перед судом

                     

Дніпровською окружною прокуратурою м. Києва затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який перебуваючи на території ПКіВ «Гідропарк» у м. Києві спричинив тілесні ушкодження Володимиру Балуху.
 
Як встановило слідство, між потерпілим та підозрюваним виник словесний конфлікт, у ході якого останній спричинив В. Балуху тілесні ушкодження, з якими його було госпіталізовано до КМКЛ ШМД.
 
За результатами проведеної судово-медичної експертизи встановлено, що отримані потерпілим тілесні ушкодження відносяться до тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння.
 
На теперішній час обвинувальний акт за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження) скеровано до Дніпровського районного суду м. Києва для розгляду по суті.
 
За вчинене чоловіку загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2739