02.04.2021

Столичні правоохоронці затримали киянку з 1 кг амфетаміну та 2 кг психотропної речовини PVP (ФОТО)

                                                                    

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури слідчими СВ Святошинського УП ГУНП у м. Києві затримано 26-річну мешканку м. Києва, яка зберігала наркотичні засоби з метою збуту.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що дівчина через «Telegram» домовилась про поставки їй оптовими партіями психотропних речовин з метою їх подальшого роздрібного збуту шляхом здійснення так званих «закладок» на території міста Києва.
 
Так, під час патрулювання території Святошинського району міста Києва, правоохоронці помітили підозрювану, яка вийшла з поштового відділення та поводилась підозріло. Під час особистого обшуку у неї вилучили близько 1 кг наркотичного засобу амфетамін та 2 кг психотропної речовини – PVP.
 
Надалі у ході проведення невідкладного обшуку за місцем роботи останньої правоохоронці вилучили ще 14 полімерних пакетів з різними наркотичними засобами, які дівчина незаконно придбала та зберігала з метою збуту.
 
Наразі вирішується питання про повідомлення їй про підозру за ч.1 ст. 307 КК України (незаконне зберігання з метою збуту психотропних речовин) та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.
 
Досудове розслідування здійснюється Святошинським управлінням поліції ГУ НП в м Києві за оперативного супроводження УБН в м. Києві ДБН НП України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2682