11.04.2021

Одному з хуліганів, які облили фарбою приміщення Департаменту міського благоустрою, повідомлено про підозру (ФОТО)

              

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва затримано та повідомлено про підозру 25-річному чоловіку за фактом вчинення хуліганських дій групою осіб  (ч. 2 ст. 296 КК України).
 
Інцидент трапився вранці 09 квітня 2021 на вул. Дегтярівській у Шевченківському районі Києва. Невідомі особи облили фарбою та зеленкою будівлю Департаменту міського благоустрою та комунальний автотранспорт, розмалювали паркан.
 
За результатами проведених невідкладних слідчих (розшукових) дій правоохоронці оперативно встановили особу одного з учасників хуліганських дій та затримали його.
 
Крім того, при проведенні невідкладного обшуку за місцем проживання затриманого виявили предмети, схожі на револьвер та бойові припаси. На цей час по вилученим предметам призначено судову експертизу.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування здійснюється Шевченківським управлінням поліції ГУ НП в м. Києві та вживаються заходи з метою встановлення всіх учасників хуліганських дій.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному по-каранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2639