13.04.2021

У Києві судитимуть двох осіб, викритих на збуті 50 тисяч фальшивих американських доларів (ФОТО)

               

Київською міською прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно двох осіб, викритих на збуті підробленої іноземної валюти в особливо великих розмірах (ч. 2, 3 ст. 199 КК України). 
 
У ході реалізації матеріалів кримінального провадження правоохоронці встановили, що на території столичного регіону діє злочинна група, яка поставляє та збуває підроблену іноземну валюту, зокрема стодоларові банкноти нового та старого зразків.
 
У ході досудового розслідування правоохоронцями проведено оперативну закупку підробленої валюти та затримано двох осіб безпосередньо при спробі збуту 50 тис. підроблених американських доларів. Ще 10 тис. доларів США з ознаками підробки виявили під час обшуку автомобіля затриманих.
 
За результатами досудового розслідування обвинувальний акт відносно підозрюваних скеровано до Деснянського районного суду м. Києва для розгляду по суті.
 
Заходи з викриття правопорушення проводилися спільно з територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Києві, та Головним управлінням СБУ в м. Києві та Київської області.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2637