16.04.2021

Правоохоронцями ліквідовано «закладки» із психотропною речовиною PVP та викрито наркодилерів (ФОТО)

                   

За процесуального керівництва Подільської та Дарницької окружних прокуратур міста Києва повідомлено про підозру трьом особам, які займалися збутом психотропних речовин через «закладки» (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
Встановлено, що 25-річний хлопець та його 21-річна подруга організували збут психотропної речовини PVP через месенджер Телеграм, шляхом здійснення «закладок», координати яких надсилалися покупцям після оплати.
 
Під час проведення особистого та невідкладного обшуків за місцем проживання «закладчиків» вилучено згортки із вказаною психотропною речовиною.
 
Вказаним особам за клопотанням Подільської окружної прокуратури обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та цілодобового домашнього арешту.
 
Також «на гарячому» затримано 34-річного чоловіка, який за аналогічною схемою збував психотропні речовини у Дарницькому районі столиці. У нього вилучено 75 згортків із психотропною речовиною PVP.
 
Загалом у ході слідчих дій правоохоронці виявили 34 «закладки» з PVP, які наркоділки встигли розмістити у лісопаркових зонах столиці.
 
Викриття злочинної діяльності проводилось ВКП Дарницького УП ГУНП у м. Києві спільно з слідчими Дарницького УП ГУНП у м. Києві та Подільського УП ГУНП у м. Києві.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2581