19.04.2021

Іноземця затримано в аеропорту за підозрою в умисному вбивстві (ФОТО)

           

За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 27-річному громадянину Азербайджанської Республіки за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст.115 КК України).
 
Так, увечері 18 квітня 2021 року, на території Деснянського району столиці між двома групами чоловіків стався конфлікт через розподіл торгового місця. Під час виниклої бійки підозрюваний спричинив іншому учаснику конфлікту ножове поранення грудної клітини, від якого останній помер на місці. Загиблим виявився громадянин Азербайджанської Республіки, 1996 р.н.
 
Підозрюваний з місця вчинення злочину втік, однак упродовж кількох годин був затриманий у порядку ст. 208 КПК України на території міжнародного аеропорту «Бориспіль». Затриманий - 27-річний громадянин Азербайджанської Республіки, мав квитки на літак до Туреччини та намагався залишити територію України.
 
Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ Деснянського УП ГУ НП у м. Києві.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2513