21.04.2021

Затримано чоловіка, який стріляв у працівників ремонтної бригади

                    

Столичні правоохоронці «по гарячих слідах» затримали чоловіка, який під час конфлікту з працівниками комунального підприємства відкрив стрілянину та поранив одного з них.
 
Інцидент стався 21.04.2021 близько 13:30 у Печерському районі столиці.
 
Попередньо установлено, що працівники КП ШЕУ Печерського району столиці виконували поточний ремонт дороги на Залізничному шосе. Під час робіт між працівниками ремонтної бригади та невідомим чоловіком, який перебував за кермом автомобіля «Renault», стався словесний конфлікт.
 
Під час інциденту чоловік здійснив кілька пострілів та поранив в ногу одного з працівників комунального підприємства. Після цього нападник з місця події втік.
 
Завдяки оперативному реагуванню правоохоронців менш ніж за годину чоловік був затриманий на території іншого району. Пістолет, з якого ймовірно були здійснені постріли, вилучено.
 
Наразі за фактом інциденту розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї). Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру. Слідчі дії тривають.
 
Досудове розслідування здійснюється Печерським управлінням поліції за процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури міста Києва.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2747