14.05.2021

Повідомлено про підозру чоловіку, який вбив та розчленував матір

                                                                

Подільською окружною прокуратурою міста Києва спільно зі слідчими Подільського УП ГУНП в м. Києві повідомлено про підозру чоловіку у вчиненні умисного вбивства власної матері.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 13.05.2021 на ґрунті існуючих між ними неприязних відносин, у підозрюваного виник умисел на вбивство потерпілої.
 
Чоловік наніс 64-річній жінці удари по голові підручними предметами, таким чином позбавивши її життя. Після цього, з метою приховання вчиненого злочину, за допомогою пилки розчленував тіло потерпілої. Викинувши окремі частини тіла поза межами місця проживання, підозрюваний покинув місце вчинення злочину, однак був затриманий працівниками поліції на території Київської області.
 
Злочин кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 КК України, як умисне вбивство, за вчинення якого законом передбачено покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років. Обтяжуючою кримінальну відповідальність обставиною є вчинення злочину, пов’язаного із домашнім насильством.
 
На теперішній час готується клопотання про застосування відносно підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2436