12.07.2021

Прокуратурою викрито ще три підпільні гральні заклади у Солом’янському районі столиці

                                                                  

Солом’янською окружною прокуратурою міста Києва виявлено та припинено незаконне функціонування трьох гральних закладів на території Солом’янського району столиці.
 
Діяльність одного з нелегальних гральних закладів здійснювалась поблизу двох ТРЦ на вулиці Борщагівській в приміщенні, замаскованому під складське, інших двох – на перших поверхах житлових будинків, які розташовані на проспекті Любомира Гузара та Чоколівському бульварі міста Києва.
 
За результатами обшуків у приміщенні нелегальних «казино» вилучено 88 одиниць гральної техніки, за допомогою якої, в порушення вимог Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», надавались незаконні послуги. При цьому в одному із згаданих закладів, розташованому на вулиці Борщагівській, вилучено найбільшу в цьому році кількість гральної техніки, а саме 44 одиниці.  
 
Наразі проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також встановлення всіх осіб, причетних до вчинення вказаних злочинів для притягнення їх до відповідальності.
 
Викриття незаконної діяльності проводилося спільно з працівниками столичної поліції.
 
Кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст. 203-2 КК України.
 
Загалом, з початку липня Солом’янською окружною прокуратурою міста Києва викрито п’ять нелегальних гральних закладів, які здійснювали свою діяльність на території району.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2312