12.08.2021

У Київській міській прокуратурі обговорили підсумки роботи за поточний рік

           

У Київській міській прокуратурі 12.08.2021 відбулася оперативна нарада, на якій обговорили результати роботи поточного року на пріоритетних напрямках.
Керівник Київської міської прокуратури Олег Кіпер, під головуванням якого проходила нарада, відзначив конкретні здобутки роботи органів столичної прокуратури за цей рік, а саме активізацію роботи щодо викриття злочинів у бюджетній та земельній сферах, протидії організованій злочинності та корупційним злочинам. Водночас головний акцент у своєму виступі очільник відомства зробив не на досягненнях, а на вирішенні проблемних питань, які виникають у прокурорів під час здійснення процесуального керівництва та представницької діяльності.
 
Олег Кіпер також звернув увагу на необхідності зосередити увагу на виявленні складних злочинних схем, що завдають масштабних збитків державі та територіальній громаді, зокрема в бюджетній, медичній та соціальних сферах, протидії злочинам проти довкілля та розслідуванню злочинів, де потерпілими є діти.
 
У ході наради з доповідями про результати роботи по пріоритетним напрямкам також виступили заступники керівника міської прокуратури Роман Нагальнюк, Марія Вдовиченко, Максим Рябенко та Олександр Кравець.
 
За результатами проведеної наради визначено заходи, спрямовані на підвищення ефективності роботи органів столичної прокуратури.
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2746