03.09.2021

У Києві затримано співорганізатора інтернет-магазину із партією канабісу на чверть мільйона гривень

           

За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури м. Києва затримано 32-річного киянина за фактом незаконного зберігання наркотичного засобу «канабіс» у великих розмірах.
 
У ході проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на викриття та документування злочинів в сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин, правоохоронцями отримано достовірну оперативну інформацію відносно 32-річного киянина, який займається незаконною діяльністю.
 
Встановлено, що вказаний громадянин являється адміністратором та співорганізатором Інтернет-сайту, через який здійснюється реалізація канабісу.
 
02.09.2021 чоловіка затримано на «гарячому» з 9 пакунками, у яких містилося близько 2,5 кг канабісу.
 
Вартість вилученого наркотичного засобу у разі його роздрібного збуту становить понад 250 тис. гривень.
 
Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.
 
Також перевіряється причетність чоловіка до незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин на території столиці.
 
Досудове розслідування триває.
 
Викриття злочину здійснювалось слідчими Деснянського УП ГУНП у м. Києві за оперативного супроводження УБН ДБН ГУНП в м. Києві.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2559