03.09.2021

Столичні правоохоронці встановили особу, причетну до вбивства чоловіка у Дніпровському районі

                                                                 

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у місті Києві розкрито умисне вбивство 29-річного чоловіка, якого серед білого дня застрелили в Дніпровському районі міста Києва.
 
Нагадаємо, 18 серпня 2021 року група зловмисників, перебуваючи на вулиці Новаторів у місті Києві, спричинили 29-річному чоловіку вогнепальне поранення, після чого нанесли йому численні колото-ріжучі поранення.
 
Від отриманих тілесних ушкоджень, які виявилися несумісними з життям, чоловік помер на місці події. Після скоєного зловмисники втекли з місця події.
 
Проведеними слідчими (розшуковими) діями правоохоронним органам вдалося встановити одного із зловмисників. Ним виявився 29-річний громадянин Грузії.
 
Наразі чоловіку повідомлено про підозру в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України).
 
Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1841