01.12.2021

У столичній прокуратурі пройшли урочистості з нагоди професійного свята та 30-річчя створення органів прокуратури України

                     

У середу, 1 грудня,  з нагоди Дня працівників прокуратури та 30-річчя створення органів прокуратури України у столичній прокуратурі пройшли урочисті заходи.
 
 
Керівник Київської міської прокуратури Олег Кіпер привітав колектив із професійним святом, подякував усім за сумлінну роботу та побажав подальших професійних успіхів, оптимізму, міцного здоров'я та миру.
 
За бездоганну службу в органах прокуратури, зразкове виконання службових обов’язків та вагомі досягнення у роботі найкращі працівники отримали відзнаки та нагороди від Генерального прокурора та керівництва Київської міської прокуратури.
 
З вітальними словами до працівників прокуратури звернулися також присутні на заході начальник ГУ НП в м. Києві Іван Вигівський, керівник ГУ СБУ України в Києві та Київській області Сергій Заяць, керівник ТУ ДБР в м. Києві Сергій Корінь та перший заступник начальника Департаменту стратегічних розслідувань НП України Дмитро Тишлек.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2561