11.01.2022

Затримано та повідомлено про підозру особам, які пограбували киянина

              

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру двом особам, які вчинили напад на телеведучого з метою пограбування (ч. 2 ст. 186 КК України).
 
Згідно з матеріалами слідства, 07.01.2022 року вказані особи, знаходячись поблизу будинку по проспекту Перемоги у  м. Києві побачили потерпілого, та з метою заволодіння його майном, спричинили декілька ударів руками та ногами в область голови та грудної клітини чоловікові, після чого відібрали в нього грошові кошти, банківську картку та мобільний телефон.
 
За результатами проведених оперативних заходів обох нападників вдалося встановити та затримати. Ними виявилися уродженці Миколаївської та Волинської областей, 1998 р. н. Один з них раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та незаконне зберігання наркотиків, інший – має статус обвинуваченого у провадженні за фактом вчинення крадіжки.
 
Наразі особам повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави.
 
Досудове розслідування триває.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1872