14.01.2022

Затримано водія позашляховика, який через конфлікт побив перехожого

                     

За втручання прокурорів Дніпровської окружної прокуратури міста Києва затримано чоловіка, який під час раптового конфлікту заподіяв тяжких тілесних ушкоджень киянину.
 
Інцидент стався у п’ятницю, 14.01.2022, близько 11:30 біля одного з житлових будинків на вул. Аболмасова у Дніпровському районі Києва.
 
Мешканець вказаного будинку зробив зауваження власнику автомобіля «Toyota Land Cruiser Prado» через неправильне паркування. У відповідь останній кілька разів вдарив чоловіка по голові, після чого повалив на землю та продовжив наносити йому удари.
 
Протиправні дії були припинені випадковим свідком. Потерпілого, який внаслідок побиття отримав відкриту черепно-мозкову травму, госпіталізували.
 
Попри те, що правоохоронці, які приїхали на виклик, дозволили водію позашляховика покинути місце події, за втручання прокуратури у подальшому він був затриманий у порядку ст. 208 КПК України.
 
 Затриманим виявився мешканець Київської області, 1997 р. н. Наразі йому готується повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
 
Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають. Хід розслідування взято прокуратурою на контроль.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2606