08.04.2022

Обстріли олімпійської бази у Києві - прокурори спільно з поліцією розслідують черговий злочин російської армії

                                                      

Органи столичної прокуратури спільно з Нацполіцією та експертами продовжують документувати наслідки російської військової агресії на території нашого міста.
 
Так, 8 квітня 2022 року прокурори Святошинської окружної прокуратури міста Києва у складі слідчо-оперативної групи оглянули місця ураження ворожими обстрілами території олімпійської бази «Святошин», на якій, зокрема, знаходиться тренувальна база ФК «Шахтар». Один зі снарядів влучив у тренувальне поле, інші - у приміщення, де зберігалося екіпірування для футболістів, та адміністративну будівлю.
 
Слідчі дії проводяться в межах розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактами порушень законів та звичаїв війни.
 
Також встановлюються та допитуються безпосередні свідки вказаних подій.
 
Одночасно звертаємось до всіх мешканців Святошинського району міста Києва, життю, здоров‘ю та майну яких було спричинено шкоду, повідомити про такі факти окружну прокуратуру за номером телефону: +380 93-418-63-98. Прокурор Святошинської окружної прокуратури міста Києва Хайрутдінова Габріелла Єва Олегівна. Щоденно з 10:00 до 17:00.
 
Робимо все для досягнення справедливості!
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1620