10.06.2022

У Києві викрили наркоділка, який збував «амфетамін» в особливо великих розмірах

                    

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури міста Києва викрито чоловіка, який займався незаконним збутом амфетаміну на території міста Києва у особливо великих розмірах (ч. 2, ст. 307 КК України).
 
 
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець столиці, організував незаконну схему щодо виготовлення та збуту у особливо великих розмірах наркотичних засобів та психотропних речовин, які збував «з рук в руки».
 
Правоохоронці в ході оперативно-розшукових заходів затримали зловмисника на «гарячому» під час збуту психотропної речовини «амфетамін» вагою 80 грамів.
 
За місцем мешкання та перебування фігуранта проведено санкціоновані обшуки, в ході яких виявлено та вилучено кристалічну речовину білого кольору зовні схожою на «амфетамін» вагою близько 80 грамів, суху подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору, прекурсори для виготовлення амфетаміну (3 пляшки), електронні ваги (2 одиниці), зіп- пакети з наркотиками, жорсткий диск, 3 мобільні телефони та чорнові записи.
 
Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.
 
Викрито злочин прокурорами спільно з слідчими Печерського УП ГУНП у м. Києві за участі працівників УСР в місті Києві ДСР НП України.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1447