21.06.2022

У Києві затримали іноземця із 2 кг кокаїну

              

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури затримано 36-річного громадянина Ізраїлю, уродженця рф, який організував постачання та незаконний збут кокаїну у м. Києві в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
У ході досудового розслідування проведено низку обшуків, під час яких в автомобілі, за місцем проживання затриманого та у приміщенні де виготовлявся наркотичний засіб вилучено близько 2 кг кокаїну, грошові кошти у сумі близько 3700 доларів США, 8000 гривень, предмети схожі на долари США з ознаками підробки, прекурсори, обладнання для виготовлення та фасування наркотиків, 2 предмети схожих на вогнепальну зброю, 21 набій, мобільні телефони, сім-картки та банківські картки, документи з явними ознаками підробки.
 
Вартість вилученого наркотичного засобу становить близько 11 млн гривень.
 
Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Викрито злочинну діяльність спільно із працівниками СУ ГУ НП у м. Києві, за оперативно-технічного супроводження УКР ГУНП у місті Києві.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, встановлюються інші особи, які могли бути причетними до незаконної діяльності.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1579