22.06.2022

Судитимуть злодія, який обікрав волонтерку під час роздачі благодійних обідів

                               

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури міста Києва скеровано до суду обвинувальний акт відносно чоловіка за фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).
 
Згідно з матеріалами слідства, у травні поточного року підозрюваний, дізнавшись, що в одному з кафе волонтери безоплатно годують соціально незахищених людей, прийшов до вказаного закладу, щоб отримати безкоштовний обід.
 
Після того, як волонтери завершили свою роботу та почали збирати власні речі, зловмисник помітив на столі залишений без догляду мобільний телефон однієї з волонтерок, та викрав його.
 
Оперативними заходами правоохоронці встановили свідків інциденту, місце збуту викраденого мобільного телефону, а також особу злодія. У зв’язку з цим, закладений у ломбард мобільний телефон вдалося повернути законній власниці, а особу, яка його викрала, затримати та повідомити про підозру. Враховуючи вчинення правопорушення в умовах воєнного стану, суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Наразі обвинувальний акт відносно підозрюваного скеровано до суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1625