14.07.2022

6 років позбавлення волі з конфіскацією майна - оголошено вирок «закладчику»

                                                        

За підтримання публічного обвинувачення Деснянською окружною прокуратурою міста Києва винесено обвинувальний вирок 31–річному киянину за фактом незаконного придбання, перевезення та зберігання особливо небезпечних психотропних речовин з метою збуту у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
Згідно з матеріалами слідства, обвинувачений розповсюджував психотропні речовини на території Дніпровського району через так звані «закладки».  Саме  під час збуту наркотиків у такий спосіб чоловіка затримали правоохоронці.
 
Під час особистого обшуку, а також обшуку автомобіля наркоділка правоохоронці вилучили поліетиленові пакунки, в яких знаходились: 28 зіп-пакетів з психотропною речовиною «PVP», 21 зіп-пакет з психотропною речовиною  «амфетамін», 5 зіп-пакетів з психотропною речовиною «МДМА» та 9 зіп-пакетів з канабісом.
 
Вироком Дніпровського районного суду м. Києва наркозбувача визнано винним та призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна. Доя забезпечення подальшої спеціальної конфіскації майна обвинуваченого у дохід держави, на належні йому 2/5 частини квартири накладено арешт.
 
До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1486