29.07.2022

У Києві затримали чоловіка з партією кокаїну на 6 млн гривень

                                                 

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру чоловіку, який перевозив з метою збуту наркотичний засіб – кокаїн, в особливо великих розмірах  (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
Наркоділком виявився громадянин України, який зареєстрований та проживає в Чеській республіці.
 
Під час спецоперації, проведеної в межах кримінального провадження, чоловіка затримали у Києві під час перевезення партії кокаїну вагою 1 кілограм. Брикет з наркотичною речовиною був схований у коробці. Вартість вилученого кокаїну становить близько 6 мільйонів гривень.
 
Встановлено, що зловмисник в’їхав на територію України за 2 дні до затримання. На даний час вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Тривають заходи з встановлення каналу постачання наркотичної речовини, та інших обставин злочину. Також перевіряється причетність підозрюваного до незаконного перевезення кокаїну через державний кордон.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві за оперативного супроводження ГВ «Д» ГУ СБУ в м. Києві та Київській області.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури 

кількість переглядів: 1722