05.08.2022

Маскували психотропи у відрах зі штукатуркою – у Києві перекрили наркоканал

                                                      

За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва викрито 20-річну киянку, яка разом зі спільниками налагодила розгалужену мережу збуту особливо небезпечних психотропних речовин на території міста Києва.
 
Дівчину затримали після отримання посилки, у якій містився пакунок з особливо небезпечною психотропною речовиною «4-ММС» вагою 630 гр.
 
«Товар» був захований у пластикове відро зі штукатуркою.
 
Психотропну речовину планували збути оптовими та роздрібними партіями у виді так званих «закладок» на території міста Києва.
 
Затриманій особі повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
 
Наразі встановлюються особи, які причетні до каналів постачання особливо небезпечних психотропних речовин, їх незаконного обігу та реалізації.
 
Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.
 
Досудове розслідування триває.
 
Викрито злочину прокурорами спільно з слідчими Деснянського УП ГУНП у м. Києві за оперативним супроводженням Управління боротьби з наркозлочинністю в місті Києві Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1586