15.08.2022

У Києві затримали чоловіка з партією психотропів на 2 млн гривень

                                                 

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури міста Києва затримано місцевого мешканця, який зберігав наркотичні засоби на суму понад 2 млн грн з метою збуту.
 
Згідно з матеріалами слідства, чоловік через один з анонімних телеграм-каналів домовився про поставки йому оптовими партіями психотропних речовин для подальшого роздрібного збуту на території міста Києва шляхом здійснення так званих «закладок».
 
Так, під час патрулювання території Святошинського району міста Києва правоохоронці помітили автомобіль, пасажир якого, при появі працівників поліції викинув з авто згорток з білою речовиною. У подальшому, встановлено, що у вказаному пакеті містилось близько 600 грамм психотропної речовини PVP.
 
Надалі у ході проведення невідкладного обшуку за місцем проживання затриманого правоохоронці вилучили ще 146 полімерних пакетів з різними наркотичними засобами, які чоловік незаконно придбав та зберігав з метою збуту.
 
Затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне зберігання з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах) та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Слідчі дії тривають.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1294