09.09.2022

9 років позбавлення волі з конфіскацією майна за зберігання кокаїну та солей-PVP

                                     

За підтримання публічного обвинувачення Деснянською окружною прокуратурою міста Києва судом оголошено обвинувальний вирок 48–річному уродженцю Луганщини за фактом незаконного придбання та зберігання особливо небезпечних психотропних речовин та наркотичних засобів, в особливо великих розмірах, вчинене повторно з метою збуту (ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України).
 
Згідно матеріалів слідства, обвинувачений, будучи раніше судимим за аналогічні злочини, з метою збагачення придбав та зберігав наркотичні речовини для подальшого збуту. Саме після придбання наркотичних засобів на території Деснянського району міста Києва зловмисника затримали правоохоронці.
 
Під час особистого обшуку, а також обшуку автомобіля та за місцем проживання чоловіка вилучили 53 зіп-пакети з психотропною речовиною PVP, 24 зіп-пакети з кокаїном та 33 зіп-пакети з канабісом.
Вироком Деснянського районного суду міста Києва чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та призначено покарання у вигляді 9 років 2 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.
 
Досудове розслідування здійснювалось Деснянським управлінням поліції ГУНП в місті Києві.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1345