21.12.2022

У Києві затримали наркодилера, який перебував у розшуку

                                                   

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури затримано місцевого мешканця, який займався збутом наркотичних засобів та психотропних речовин на території столиці (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
Так, в ході відпрацювання оперативної інформації та проведення контрольних закупок правоохоронці затримали чоловіка на збуті наркотичних речовин.
 
За результатами обшуків у затриманого вилучили розфасовані для подальшого збуту наркотичні засоби та психотропні речовини, а саме марки ЛСД, МДМА, амфетамін, псилоцибінові гриби, канабіс тощо.
 
Вартість вилучених речовин становить близько 50 тис. грн.
 
Також під час документування злочинної діяльності встановлено, що відносно вказаного чоловіка вже розглядаються обвинувальні акти у районних судах м. Києва та Сумської області за обвинуваченням у вчиненні аналогічних злочинів. При цьому одним з районних судів столиці вказану особу оголошено у розшук.
 
Наразі затриманому готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу виді тримання під вартою.
 
Викрито злочин прокурорами спільно зі слідчими СУ ГУ НП в м. Києва та оперативниками Управління карного розшуку столичного главку поліції.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 946