16.05.2023

До 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено наркодилера за збут амфетаміну

    

За підтримання публічного обвинувачення Київською міською прокуратурою судом оголошено обвинувальний вирок 31-річному киянину за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах на території столиці (ч.ч. 1, 2, 3 ст. 307 КК України).
 
У ході досудового розслідування з метою документування злочинної діяльності правоохоронці провели декілька оперативних закупок психотропної речовини амфетамін.
 
Будучи викритим правоохоронцями, зловмисник намагався втекти, вистрибнувши з вікна. Після цього разом з батьками на автомобілі здійснив спробу виїхати за межі Києва, проте був затриманий органами правопорядку шляхом блокування автівки.
 
Під час проведення обшуку за місцем проживання наркоділка вилучили велику кількість наркотичних засобів та психотропних речовин, обладнання для виготовлення та фасування психотропної речовини тощо.
 
Прокурором у суді повністю доведено винуватість особи у пред’явленому обвинуваченні.
 
Вироком суду за сукупністю злочинів чоловіку призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 764