29.01.2018

Прокуратура міста Києва спільно Нацполіцією затримала ще одного підозрюваного, який орудував на вокзалі під прикриттям поліцейських (ФОТО)

    

Слідчими прокуратури міста Києва спільно із оперативними працівниками ДВБ НП України затримано ще одного члена злочинного угруповання, що займався систематичними крадіжками на Київському залізничному вокзалі Київ-Пасажирський під прикриттям працівників Національної поліції.
 
Вказаний чоловік, 1980 р.н., вже був раніше судимий за вчинення аналогічних злочинів.
 
У номері одного з київських готелей, де переховувався підозрюваний, був проведений невідкладний обшук, за результатами якого, поміж іншого, виявлено наркотичну речовину «канабіс», яку він зберігав для власного вживання.
 
Останнього затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ІТТ м. Києва.
 
27.01.18 року затриманому оголошено про підозру в чиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 185, ч. 1 ст. 309 КК України.
 
Підготовлено та вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Слідчі дії тривають.
 
Нагадаємо, 25 січня 2018, прокуратурою міста Києва та Департаментом внутрішньої безпеки НП України викрито злочинну групу з числа діючих співробітників кримінальної поліції на станції Київ-Пасажирський, під прикриттям яких професійні крадії вчиняли злочини на території Київського залізничного вокзал.
 
Очолював групу підполковник поліції – начальник сектору кримінальної поліції на станції Київ-Пасажирський, який залучив до вчинення злочинів ще 5 поліцейських та професійних крадіїв.
 
7 учасникам злочинної групи було оголошено про підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину, передбаченого ч. 5 ст. 185 КК України (строк покарання до 12 років з конфіскацією майна) та додатково оголошено про підозру за ч. 2 ст. 364 КК України посадовим особам Національної поліції, що входили до складу організованої злочинної групи.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3994