29.01.2018

Зловмиснику, який вчиняв хуліганські дії відносно жінок на території Солом`янського району столиці, оголошено про підозру

     

Київська місцева прокуратура №9 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вчинення хуліганських дій відносно жінок на території Солом`янського району.
 
Так, до правоохоронних органів столиці звернулися семеро місцевих мешканок, які повідомили, що упродовж 2017 – 2018 року невідомий громадянин, перебуваючи у громадських місцях (переважно поблизу під`їздів будинків),  нахабно виявляючи зневажливе ставлення до існуючих у суспільстві загальновизнаних правил поведінки і моральності, здійснював хуліганські дії відносно них, намагаючись доторкнутися до різних частин тіла.
 
Зловмисником виявився 29-річний місцевий житель, раніше судимий за вчинення крадіжок та угону автотранспорту.
 
На даний час чоловіку повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
 
Місцева прокуратура також звертається до всіх, хто постраждав від дій вказаного чоловіка, звернутися до правоохоронних органів та надати свідчення.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3972