19.02.2018

За фактом доведення до самогубства 19-річної громадянки Туркменістану розпочато кримінальне провадження

    

Київська місцева прокуратура № 9 розпочала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом доведення 19-річної громадянки Туркменістану до самогубства.
 
Установлено, що 30.01.2018 студентка одного з вищих навчальних закладів м. Києва, громадянка Туркменістану, вийшла з учбового закладу, де навчалась та додому не повернулась. За фактом її зникнення 31.01.2018 було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України.
 
В ході розслідування встановлено, що дівчина 30.01.2018 покінчила життя самогубством, стрибнувши в воду з мосту Патона в м. Києві.
        
За оприлюдненою у ЗМІ інформацією,  на такий вчинок дівчину могли підштовхнути труднощі, які виникли в неї під час навчання в вищому навчальному закладі, а також через непорозуміння із його керівництвом.
 
У зв’язку з цим до ЄРДР внесено відомості за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 за ст. 120  (доведення до самогубства) КК України.
 
На даний час розслідування триває, проводяться всі необхідні слідчі дії, направлені на повне та об'єктивне дослідження всіх обставин трагічної події.      
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 5334